Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Περιοδεία του Γιάννη Βλασερού

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΤ και στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" μίλησε χθες το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων, καρδιολόγος Γιάννης Βλασερός, μαζί με δύο συνυποψηφίους του από άλλες εκλογικές περιφέρειες. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την προεκλογική εκστρατεία και τις απόψεις των προσκεκλημένων για την ελληνική οικονομική πραγματικότητα.   
Στη συνέχεια ταξίδεψε στη Νάξο, προκειμένου να συμμετέχει το βράδυ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ που διοργάνωσε η Τοπική Οργάνωση. Προσκεκλημένοι ήταν, επίσης, οι συνυποψήφιοί του βουλευτές στο νομό Κυκλάδων, Πέτρος Ηλιάκης και Παναγιώτης Ρήγας. 
Ο Γιάννης Βλασερός ανέπτυξε, αρχικά, το όραμά του για τις Κυκλάδες και μίλησε από τη θέση του ανθρώπου που κουράστηκε να είναι παθητικός θεατής και αναλαμβάνει ενεργό δράση. Έκανε αναφορά στο τι σκοπεύει να πράξει με την ανάληψη των καθηκόντων του, εφόσον το αποφασίσουν οι συντοπίτες του και τον εκλέξουν, και δήλωσε πως πολλά πρέπει να γίνουν για τα κυκλαδονήσια. 
Οι ομιλητές επισήμαναν, μεταξύ άλλων, ότι το ΠΑΣΟΚ αποτελεί εγγύηση για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση και κάλεσαν όσους παρευρέθηκαν να μεταφέρουν το μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους τους φίλους του Κινήματος. 
Σήμερα ο Γιαννης Βλασερός ταξιδεύει στην Πάρο, όπου θα έχει συναντήσεις με πολίτες και τοπικούς φορείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: