Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Ενημερωτική εκστρατεία στον Άγιο Προκόπη για την ποιότητα υδάτων κολύμβησης

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, διοργανώνει καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών για το «Πρόγραμμα Παρακολούθησης της Ποιότητας των Υδάτων Κολύμβησης της Χώρας».
Με κεντρικό σύνθημα «Απαντάμε με πράξεις, για να απολαμβάνετε περισσότερες καθαρές ακτές», ειδικές ομάδες - στελεχωμένες με το κατάλληλο προσωπικό - θα διανέμουν αναμνηστικά και ενημερωτικά έντυπα στους λουόμενους, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική καμπάνια και στο διαδίκτυο με στόχο την προβολή του επίσημου ιστότοπου για τα κολυμβητικά ύδατα www.bathingwaterprofiles.gr. 
Στη Νάξο το ενημερωτικό περίπτερο θα λειτουργήσει στην παραλία του Αγίου Προκοπίου (στο ύψος των ταξί), την Κυριακή, από τις 2:30 έως τις 18:00.
Η ενημερωτική εκστρατεία διοργανώνεται στο πλαίσιο των δράσεων προβολής του ΕΠΠΕΡΑΑ και συγχρηματοδοτείται κατά 85% από το Ταμείο Συνοχής.
Το Πρόγραμμα Παρακολούθησης της Ποιότητας των Κολυμβητικών Υδάτων συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και υλοποιείται με ευθύνη της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: