Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

Ο Δημ. Βασαλάκης αντικαταστάτης της Θέκλας Κίζη στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ο Δημήτρης Βασαλάκης διαδέχεται τη Θέκλα Κίζη στο Δημοτικό Συμβούλιο, μετά την παραίτησή της κατά τη διάρκεια της συνέλευσης των "Πολιτών για τα Νησιά" την περασμένη εβδομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αντικατάστασης της Θ. Κίζη.

"Σήμερα 15/07/2013, συνεδρίασε η Γραμματεία της Δημοτικής  μας κίνησης και αποφάσισε να δώσει όλες της τις δυνάμεις στην υπεράσπιση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , που καταρρέει κάτω  από το βάρος των  πολιτικών των μνημονίων.
             Πιστοί στην άποψη της εναλλαγής των μελών μας στην εκπροσώπηση της κίνησης, χωρίς  προσωποπαγή κριτήρια, αποφασίσαμε, στα πλαίσια του νέου καταμερισμού δουλειάς, ο Δημ. Βασαλάκης  να εκπροσωπήσει την κίνηση στο Δημοτικό Συμβούλιο .
Η Θέκλα Κίζη ορίστηκε υπεύθυνη
για το συντονισμό της Γραμματείας μέχρι την επόμενη συνεδρίαση, όπως ορίζει το καταστατικό μας. Συγκροτήθηκαν επίσης θεματικές  ομάδες εργασίας. Καλούμε τα μέλη και τους φίλους  να πλαισιώσουν  τις δραστηριότητες της κίνησης και θεωρούμε ‘’εκ των προτέρων’’ πολύτιμη την  συμμετοχή τους.
             Οι Δήμοι πρέπει να παραμείνουν στο πλευρό των πολιτών,  συμπαραστάτες  μέσα στις ακραίες  συνθήκες  κρίσης  που βιώνει η Χώρα μας.  Αξίζει  ν’ αγωνιστούμε  γι’  αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: