Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Τα πρώτα συμπεράσματα για τη χωροθέτηση Αιολικών Πάρκων στη Νάξο...

Ανεμογεννήτριες που εμπίπτουν σε περιοχές αποκλεισμού, περιορισμένοι διαθέσιμοι χώροι για την εγκατάσταση αιολικών πάρκων και ζώνες ιδιαίτερης προστασίας είναι τα πρώτα συμπεράσματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αναφορικά με τη χωροθέτηση αιολικών Πάρκων στη Νάξο, βάσει μελέτης που ανέθεσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία όμως δεν έχει παραληφθεί ακόμα από το Περιφερειακό Συμβούλιο.
Τα βασικά συμπεράσματα για κάθε νησί έχουν αποσταλεί στους Δήμους των Κυκλάδων, προκειμένου να γίνει η απαιτούμενη διαβούλευση και ενημέρωση, για τη διαμόρφωση του τελικού σχεδίου χωροθέτησης Αιολικών Πάρκων.

Τα βασικά συμπεράσματα για τη Νάξο:

Σύμφωνα με τα στοιχεία της μελέτης για τη Νάξο, υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον, με ένα αιολικό πάρκο σε λειτουργία που αναλύεται σε 2 πολύγωνα με 11 Α/Γ και 8,76 MW ισχύ, 2 επενδυτικά σχέδια στο στάδιο της άδειας παραγωγής (συνολικά 7 πολύγωνα, 46 Α/Γ και 105,8 MW ισχύ) και μία αίτηση σε αξιολόγηση που αναλύεται σε 1 πολύγωνο, 10 Α/Γ και 30MW ισχύ. Το 11,91% της έκτασής της Νάξου καλύπτεται από τα πολύγωνα της αίτησης και των αδειών ενώ οι περιοχές αποκλεισμού καλύπτουν το 52,78%.
2. Τα 3 από τα 7 πολύγωνα των αδειών παραγωγής (περίπου 20 Α/Γ) εμπίπτουν στις περιοχές αποκλεισμού βάσει του ΕΠΧ-ΑΠΕ όπως επίσης οι 9 Α/Γ του αιολικού πάρκου σε λειτουργία στα βορειοδυτικά του νησιού.
3. Σημαντικό ποσοστό της έκτασης του νησιού, αποτελεί θεσμοθετημένη περιοχή προστασίας (περιοχή Natura) η οποία χρήζει ιδιαίτερης προσοχής στη χωροθέτηση αιολικών πάρκων. Στις περιοχές αυτές, βρίσκεται το πολύγωνο της αίτησης σε αξιολόγηση και συνεπώς, τίθεται οπωσδήποτε ζήτημα εκτίμησης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Περιοχές με ανάγκη προστασίας:
Εντοπίζονται 4 αξιόλογες περιοχές οι οποίες ενδεχομένως να χρήζουν ιδιαίτερης διαχείρισης.
1.Περιοχή εξορυκτικών δραστηριοτήτων: Οριοθετείται πέριξ και νοτιοδυτικά του οικισμού Κινίδαρος (κέντρο εξορυκτικής δραστηριότητας), βόρεια των οικισμών Κάτω και Πάνω Ποταμιά και ανατολικά του οικισμού Άγιος Θαλλέλαιος. (α/α σημείου σχολιασμών «Χάρτη 1»: 10)
2.Τραγαία: Οριοθετείται γύρω από τους οικισμούς Δαμαριώνας, Χαλκί, Φιλότι και Μονή. (α/α σημείου σχολιασμών «Χάρτη 1»: 13)
3.Περιοχή σμυριδορυχείων: Οριοθετείται ως τριγωνική περιοχή με κορυφές τους παράκτιους οικισμούς Λιώνας και Μουτσούνα και την Κόρωνο στην ενδοχώρα. Τα σμυριδοχώρια γύρω από την οριοθετημένη περιοχή προτείνεται να λειτουργήσουν ως διάδρομοι επικοινωνίας των επιμέρους περιοχών. (α/α σημείου σχολιασμών «Χάρτη 1»: 12)
4.Νότιο και Νοτιοανατολικό τμήμα: Οριοθετείται ως μια μεγάλη περιοχή νοτιοδυτικά του οικισμού Δανακός, συμπεριλαμβάνοντας το όρος Ζας, μέχρι τον οικισμό Αγιασσός στα νότια και ανατολικά μέχρι την ακτή. Μπορεί ενδεχομένως να φιλοξενήσει συνδυασμό ανθρωπογενών και «περιβαλλοντικών» δραστηριοτήτων. (α/α σημείου σχολιασμών «Χάρτη 1»: 11)

Προτεινόμενες περιοχές εγκατάστασης Α/Π:
1.Οι πλέον κατάλληλες περιοχές για εγκατάσταση Α/Π προσδιορίζονται στο βόρειο τριγωνικό τμήμα του νησιού, από το ύψος της Κορώνου και βόρεια. 2.
Επίσης, η περιοχή ανατολικά του οικισμού Δανακός θεωρείται κατάλληλη αν και έχει δύσκολη πρόσβαση και σχεδόν ανύπαρκτο οδικό δίκτυο.
3. Στο νότιο τμήμα, δεν αποκλείεται η εγκατάσταση Α/Π αν και θέλει προσοχή και σωστό σχεδιασμό για να συνδυαστεί με τις περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους κτλ κτλ. 4. Τέλος, το ανατολικό τμήμα της περιοχής Γ των σμυριδορυχείων, πέριξ του οικισμού Λιοΐρι αποτελεί πιθανή θέση με μεταφορά των Α/Γ απευθείας από το λιμάνι της Μουτσούνας.

5 σχόλια:

SUSAN BENSON είπε...

Γεια σας Κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να ικανοποιήσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
* Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
* Ευέλικτο ποσό - Αποφασίζετε πόσα χρήματα θέλετε να δανειστείτε.
* Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
* Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
* Υψηλά ποσοστά έγκρισης
* Ευέλικτη αποπληρωμή - Παίρνετε την πιθανότητα να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
* Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
* Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
* Χωρίς κρυφές χρεώσεις

Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης χρημάτων. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημά σας για δάνειο μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή στο WhatsApp μέσω +447903159998

Οι μεσάζοντες / σύμβουλοι / μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με πλήρη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

Claudia Klein είπε...

Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Financial Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι Γερμανός και προσφέρω κάθε είδους υπηρεσίες δανείου

Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο

Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ και δίνουμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 3% ετησίως. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

Αναγνωρίζω το γεγονός ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλό επιτόκιο, ανεπαρκή ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους

Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε

Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & θα σας εξυπηρετήσουμε αμέσως

Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας !!

Ανώνυμος είπε...

δάνειο solomonsin Firm, δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 0f 3%. Καλημέρα κύριε / μαμ. Είμαστε ιδιωτική εταιρεία και προσφέρουμε δάνεια με χαμηλά επιτόκια για τον καθορισμό του ποσού του δανείου που κυμαίνεται μεταξύ 100 εκατομμυρίων προβλέψεων δανείου 1.000 ευρώ δανείου για ανάπτυξη επιχειρήσεων: ανταγωνιστικότητα επέκτασης επιχείρησης

(Αριθμός Whatsapp: +15513369158) Προσφέρουμε μια ποικιλία δανείων * Προσωπικά δάνεια (εξασφαλισμένα και ακάλυπά) * Επαγγελματικά δάνεια (εξασφαλισμένα και ακάλυπά) * Δάνειο ενοποίησης Χωρίς προκαταβολή. Τέλος, χρηματοδοτούμε μια εταιρεία δανείων μικρής κλίμακας, μεσάζοντες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μικρής κλίμακας γιατί έχουμε απεριόριστο κεφάλαιο. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προμήθεια δανείου επικοινωνήστε μαζί μας, Παρακαλώ απαντήστε αμέσως.
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτήν τη διαφήμιση. Για περισσότερες πληροφορίες και απορίες, στείλτε μας e-mail σήμερα solomonsinloanfirm@gmail.com
η ικανοποίησή σας είναι η προτεραιότητά μας

Susan Benson είπε...

Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε μια απάντηση αμέσως.

Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων χρηματοδοτικών λύσεων σε άτομα και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
* Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
* Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσο θέλετε να δανειστείτε.
* Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
* Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
* Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητα να λάβετε το δάνειο
* Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1 - 30 ετών.
* Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
* Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
* Χωρίς κρυφές χρεώσεις

Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Επικοινωνήστε τώρα με την εταιρεία μου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο γιατί έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp/Telegram: +447903159998

Διαμεσολαβητές/Σύμβουλοι/Μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

Claudia Klein είπε...

Γεια σας και καλώς ήρθατε στο Spotcap Global Financial Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος. Προσφέρω κάθε είδους υπηρεσίες δανείου

Χρειάζεστε άμεση οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (προσωπικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε τόσο μακροπρόθεσμα όσο και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ και χορηγούμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 3% ετησίως. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε διάφορους στόχους με μια μεγάλη γκάμα δανειακών προϊόντων.

Αναγνωρίζω το γεγονός ότι η λήψη ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα. υψηλό επιτόκιο, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό σκορ ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

Όχι άλλοι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις στην τράπεζα. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε

Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση αμέσως

Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι δεν έχετε χρήματα, απλώς γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

Η οικονομική σου ελευθερία είναι στα χέρια σου!!