Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

Εξοπλίζονται τα Ειδικά Σχολεία της ΝάξουΕντός των επόμενων τριών μηνών αναμένεται να εξοπλιστούν τα Ειδικά Σχολεία της Νάξου με είδη και όργανα γυμναστικής και αθλοπαιδιών. Η σχετική σύμβαση υπεγράφη πριν λίγες ημέρες από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη, έργο το οποίο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης & Νήσων Αιγαίου.
Τα υπό προμήθεια είδη πρόκειται να καλύψουν τις ανάγκες των τριών Ειδικών Σχολείων της Νάξου, καθώς και των υπολοίπων 16 σχολείων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σύμφωνα με τα αιτήματα που κατέθεσαν οι Διευθυντές των σχολείων. Η πράξη συνολικού προϋπολογισμού 848.278,30€ περιλαμβάνει την προμήθεια υπολογιστών, μηχανών γραφείου, συσκευών ήχου και εικόνας, διαδραστικών πινάκων, την προμήθεια επίπλων, εξοπλισμού φυσιοθεραπείας, εξοπλισμού εργαστηρίων αυτόνομης διαβίωσης, εξοπλισμού παιδικής χαράς, παραϊατρικού εξοπλισμού, και διαφόρων ετερόκλητων ειδών, την προμήθεια εξοπλισμού εργαστηρίων μηχανολογίας–ηλεκτρολογίας και την προμήθεια
ειδικού εξοπλισμός για παιδιά με κινητικά προβλήματα. Οι προμήθειες αυτές βρίσκονται στο στάδιο πρόσκλησης αναδόχων κατόπιν της έγκρισης προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης από την Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: